Clara lab på LabDays 2019

Vi har glädjen att meddela att Claralab kommer delta på LabDays 2019 på Älvsjömässan den 2-3 oktober! Vi kommer visa flera intressanta produkter och nyheter på mässan. Alla våra svenska bolag i LAB-koncernen kommer vara på plats, LAB Noax med bl a förbrukningsprodukter, LAB Analytical med analysutrustning, LAB Diagnostic med bl a kyl och frys och LAB Sweden med produkter inom RENT och ODLING – CELL/BAKT. Har du några frågor tveka inte att kontakta oss.

Biljetter

Att besöka Swedish LabDays-mässan är gratis, dock är det endast branschfolk som har tillträde till mässan. Alla besökare måste registrera sig och skriva ut sin egen entrébiljett. Som besökare har man också möjlighet att registrera sig vid huvudentrén till Stockholmsmässan. Om du redan nu vet att du vill komma kan du anmäla dig på LabDayshemsidan här eller så kan du maila din adress hit så kan vi skicka biljetter till dig.

Kommer du vara på plats? Kom förbi våra sammanhängande montrar 43 och 51!


Aktuellt

Vestfrost solution blir ny leverantör av laboratorie- och läkemedelskyl och – frys, och lågtemperaturfrysar

Vi har en ny leverantör för laboratorie- och läkemedelskyl och frys, och lågtemperaturfrysar – danska Vestfrost Solutions. Vestfrost tillverkar laboratorie- och läkemedelskylar och -frysar samt praktiska tillbehör såsom glasdörrar, DIN 58345 kit, hyllor och lådor. Vestfrost grundades i Esbjerg, Danmark 1963 med en vision i åtanke: Att skapa världens bästa kylskåp …