Clara lab på LabDays 2019

Vi har glädjen att meddela att Claralab kommer delta på LabDays 2019 på Älvsjömässan den 2-3 oktober! Vi kommer visa flera intressanta produkter och nyheter på mässan. Alla våra svenska bolag i LAB-koncernen kommer vara på plats, LAB Noax med bl a förbrukningsprodukter, LAB Analytical med analysutrustning, LAB Diagnostic med bl a kyl och frys och LAB Sweden med produkter inom RENT och ODLING – CELL/BAKT. Har du några frågor tveka inte att kontakta oss.

Biljetter

Att besöka Swedish LabDays-mässan är gratis, dock är det endast branschfolk som har tillträde till mässan. Alla besökare måste registrera sig och skriva ut sin egen entrébiljett. Som besökare har man också möjlighet att registrera sig vid huvudentrén till Stockholmsmässan. Om du redan nu vet att du vill komma kan du anmäla dig på LabDayshemsidan här eller så kan du maila din adress hit så kan vi skicka biljetter till dig.

Kommer du vara på plats? Kom förbi våra sammanhängande montrar 43 och 51!


Aktuellt

ClaraLabgruppen söker en servicechef till sina dotterbolag i Sverige, Danmark och Norge – Tillsatt

ClaraLab är en aktiv och dynamisk bolagsgrupp som startades 2007. Ambitionen är att förvärva, bygga upp och vidareutveckla lämpliga företag som skall förse den nordiska laboratoriemarknaden med högkvalitativa produkter. LAB Sweden levererar laboratorieinstrument till laboratorier inom läkemedel, industri, universitet, bioteknik och sjukhus. Vi har ett stort samarbete med våra norska …