ClaraLab vill i samband med spridningen av det nya Coronaviruset lugna sina kunder och informera om att vårt arbete fortsätter opåverkat. Leveranser och servicearbeten har kunnat genomföras som planerat och för tillfället finns det inget som tyder på att det skulle ändras. Bolaget har även en policy för sina anställda för att i största möjliga mån undvika att någon blir smittad. Våra medarbetare har heller inte besökt några riskområden.

– Vi har inte fått någon information från någon av våra leverantörer att de ska ha fått svårare att leverera produkter säger Claes Karlsson ägare till ClaraLab.

– Våra anställda har också kunnat jobba vidare utan hinder då vi i dagsläget inte har några smittade. Vi känner oss därmed trygga i att vi kan erbjuda samma service och varor som tidigare fyller ClaraLabs andra ägare Annika Garnås i.

Om du har några frågor gällande pågående eller framtida leveranser får du gärna kontakta oss via mail här eller ringa till 08 – 29 60 00.


Aktuellt

ClaraLabgruppen söker en servicechef till sina dotterbolag i Sverige, Danmark och Norge – Tillsatt

ClaraLab är en aktiv och dynamisk bolagsgrupp som startades 2007. Ambitionen är att förvärva, bygga upp och vidareutveckla lämpliga företag som skall förse den nordiska laboratoriemarknaden med högkvalitativa produkter. LAB Sweden levererar laboratorieinstrument till laboratorier inom läkemedel, industri, universitet, bioteknik och sjukhus. Vi har ett stort samarbete med våra norska …