LAB Sweden ingår i ClaraLab-gruppen med anställda i Danmark, Norge och Sverige. ClaraLab är en aktiv och dynamisk bolagsgrupp som startades 2007. Ambitionen är att förvärva, bygga upp och vidareutveckla lämpliga företag som skall förse den nordiska laboratoriemarknaden med högkvalitativa produkter. LAB Sweden levererar laboratorieinstrument till laboratorier inom läkemedel, industri, universitet, bioteknik och sjukhus. Vi har ett stort samarbete med våra norska och danska systerbolag LAB Denmark och LAB Norway.

Om tjänsten

Som säljare hos LAB Sweden får du en viktig nyckelroll i ett växande företag med höga ambitioner och starka varumärken.

LAB Sweden befinner sig i en spännande expansionsfas där vi utvecklar vår försäljning i Sverige. Vi söker nu en driven säljare som vill vara med och bygga vidare företaget på den svenska marknaden. Positionen innehåller resor och innebär ett operativt säljansvar i mellan och norra Sverige, där du självständigt bearbetar marknaden samtidigt som du kommer att ha ett nära samarbete med övriga kollegor i Sverige, Danmark och Norge.

I tjänsten som säljare ingår bland annat att:

  • Öka försäljningen och marknadsandelen av våra instrument och tjänster hos dina kunder
  • Söka upp och bearbeta kunder i ditt distrikt
  • Arbeta självständigt mot uppsatta försäljningsmål via proaktivt och strategiskt försäljningsarbete

Vi söker dig som har ett starkt driv med mycket energi och ett bra track record inom försäljning till exempel inom laboratoriebranchen. Du trivs bäst ute på fältet och är förtroendegivande och relationsskapande som person. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
Vi erbjuder dig en spännande tjänst i ett snabbväxande företag med möjlighet att växa in i en större roll över tid.

Skicka in din ansökan till claes@lab.se och märk mailet ”säljare Sverige” Om du har några frågor är du varmt välkommen att ringa 0736-391379. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!


Aktuellt

Vestfrost solution blir ny leverantör av laboratorie- och läkemedelskyl och – frys, och lågtemperaturfrysar

Vi har en ny leverantör för laboratorie- och läkemedelskyl och frys, och lågtemperaturfrysar – danska Vestfrost Solutions. Vestfrost tillverkar laboratorie- och läkemedelskylar och -frysar samt praktiska tillbehör såsom glasdörrar, DIN 58345 kit, hyllor och lådor. Vestfrost grundades i Esbjerg, Danmark 1963 med en vision i åtanke: Att skapa världens bästa kylskåp …