Marknadsassistent, digitala medier

Vi söker en marknadsassistent / digital marknadsförare som kan hjälpa oss att sköta marknadsföringen för våra bolag inom ClaraLab-bolagen.

Ditt huvudansvar är att ansvara för vår digitala närvaro samt planering och administration kring utställningar/seminarier/workshops.

Ditt arbete kommer främst bestå i att koordinera marknadsföringen vad gäller våra hemsidor och deras innehåll, skapa nyhetsbrev och distribuera till rätt målgrupp. Till din hjälp har du de ansvariga för de olika dotterbolagen och i samråd med dem identifierar du de behov som finns när det kommer till marknadsföringsstöd samt genomför dem.

Rollen är ny och du har möjlighet att skapa dina egna rutiner och komma med kreativa idéer.

Placeringsort är Farsta eller Onsala.

Vi söker…

dig som är kreativ, initiativrik och självständig. Din personlighet och vilja att hjälpa till, komma med idéer och intresse för marknadsföring är viktigare än erfarenhet av liknande arbete. Vi jobbar med WordPress och Photoshop och därför är det en fördel om du har arbetat i dessa program tidigare.

Ansökan och kontakt: Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Om du har frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta Annika Garnås på 08-29 60 02 eller annika@lab.se

Om oss:

ClaraLab-gruppen jobbar i hela Norden och har sex dotterbolag; LAB Analytical, LAB Diagnostics, LAB Noax, LAB Sweden, LAB Denmark och LAB Norway. Samtliga bolag säljer laboratorieutrustning mot specifika områden i verksamheter som forskning & utveckling, produktion, rutinanalys och kvalitetskontroll. ClaraLab är en ung och dynamisk bolagsgrupp som startades 2007. Ambitionen är att förvärva, bygga upp och vidareutveckla lämpliga företag som skall förse den nordiska laboratoriemarknaden med högkvalitativa produkter.

Språkkrav:

Svenska (krav), engelska (krav)