Serviceingenjör med kemibakgrund baserad i Stockholm

Är du serviceingenjör / servicetekniker och vill arbeta med kända produkter i en självständig roll där du kan planera ditt eget arbete? Nu söker vi ytterligare en serviceingenjör / servicetekniker till vårt team i ClaraLab-koncernen.

Tjänsten

Du kommer ingå i ClaraLab-koncernen men vara anställd under LAB Analytical Nordic AB. På huvudkontoret sitter vi tillsammans med de övriga bolagen i koncernen samt har vårt lager och ekonomidivision. Vi arbetar med försäljning och service av produkter ifrån välkända leverantörer som Miele, Roche, PerkinElmer, Biolin Scientific, Stanhope-Seta m.fl. Våra kunder är laboratorier inom de flesta verksamheter, såsom läkemedel, kemisk industri, akademi och sjukhus. Tillsammans med våra systerbolag har vi en service- och supportorganisation som består av 14 personer placerade runt om i Sverige, Norge och Danmark.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker/ serviceingenjör kommer du ha en viktig roll i mötet med våra kunder. Dina arbetsuppgifter kommer att vara reparationer, årliga underhåll och installationer med introduktion till produkterna. Du kommer arbeta med produkter ifrån välkända märken som PerkinElmer, Biolin Scientific, Stanhope-Seta m.fl.. Du planerar dina egna dagar utifrån ärenden som inkommer.

Du kommer utgå från vårt kontor i Farsta och kommer främst arbeta i Sverige men det kan förekomma resor till Danmark och de övriga nordiska länderna samt utbildning utomlands.

 Vi erbjuder

  • En arbetsplats där du får göra din röst hörd
  • Kontinuerlig utbildning av nya produkter med teknik i framkant
  • Omväxlande arbetsuppgifter med stor frihet att planera dina egna dagar
  • Förmånsbil, mobil och dator, försäkring och pensionssystem, bonussystem

Din profil

Vi ser gärna att du har en kemisk / teknisk bakgrund på högskolenivå. Har du arbetat som serviceingenjör är det ett plus. Jobbet kräver körkort och goda kunskaper i svenska och engelska. Meriterande om du har erfarenhet av att hålla utbildningar.

Som person är du serviceinriktad med god kommunikationsförmåga. Du är lyhörd för kundernas önskemål. Du trivs med att arbeta i team, samtidigt som du klarar av att arbeta självständigt.

Ansökan

Sök redan idag, då urval och intervjuer sker löpande! Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta vår servicechef Christian Björklund. Din ansökning skickar du också till Christian. Urval sker löpande så skicka in den så snart du kan!

Om oss:

ClaraLab är en ung och dynamisk bolagsgrupp som startades 2007. Ambitionen är att förvärva, bygga upp och vidareutveckla lämpliga företag som skall förse den nordiska laboratoriemarknaden med högkvalitativa produkter. ClaraLab-koncernen består av 6 bolag, alla verksamma inom laboratoriebranschen men med olika inriktningar och användarsegment. Mer information om LAB Analytical och ClaraLab-företagen hittar du på lab.se.

Publicerat 2019 01 13