ClaraLab är en aktiv och dynamisk bolagsgrupp som startades 2007. Ambitionen är att förvärva, bygga upp och vidareutveckla lämpliga företag som skall förse den nordiska laboratoriemarknaden med högkvalitativa produkter. LAB Sweden levererar laboratorieinstrument till laboratorier inom läkemedel, industri, universitet, bioteknik och sjukhus. Vi har ett stort samarbete med våra norska och danska systerbolag LAB Denmark och LAB Norway.

Om tjänsten

Vill du skapa rätt förutsättningar för att utveckla serviceavdelningen vidare strategiskt och driva det operativa arbetet? Då kan du vara den vi söker som servicechef till ett etablerat säljbolag inom laboratoriebranschen.

Tjänsten som servicechef innebär att du kommer att inneha det yttersta ansvaret för samtliga delar av funktionen, du utgör en del av ledningsgruppen och rapporterar till försäljningschefen.

Det dagliga arbetet innefattar exempelvis:

  • ansvar för det operativa arbetet
  • leda avdelningen på sex personer
  • schemaläggning, rekrytering och utbildningsansvar för hela teamet
  • ta fram, analysera och presentera nyckeltal och KPI:er
  • upprätta mål för enheten och följa upp resultatet
  • hjälpa till på fältet

Tjänsten passar dig som lockas av att vara med och arbeta med förbättrings- och förändringsarbete inom ett etablerat sälj- och servicebolag. Då du är ytterst ansvarig för servicefunktionen är det av
stor vikt att du som person kan motivera dina medarbetare och bidrar med stort engagemang. Vidare ser vi att du som söker är prestigelös och föregår med gott exempel i det dagliga arbetet. Du har ett coachande ledarskap och är en tydlig ledare med god kommunikativ förmåga. Du arbetar systematiskt och strukturerat med god förmåga att följa upp arbetet.

Du som söker denna tjänst har ett tekniskt intresse och förståelse. Vi tror att du har arbetat som servicechef eller gruppchef inom ett sälj- och servicebolag. Du har god förståelse för IT-system samt goda kunskaper inom Officepaketet. Du behärskar både engelska och svenska obehindrat. Meriterande ifall du behärskar norska eller danska språket.

Skicka in din ansökan till claes@lab.se och märk mailet med ”Servicechef” Om du har några frågor är du varmt välkommen att ringa 0736-391379. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!


Aktuellt

Vestfrost solution blir ny leverantör av laboratorie- och läkemedelskyl och – frys, och lågtemperaturfrysar

Vi har en ny leverantör för laboratorie- och läkemedelskyl och frys, och lågtemperaturfrysar – danska Vestfrost Solutions. Vestfrost tillverkar laboratorie- och läkemedelskylar och -frysar samt praktiska tillbehör såsom glasdörrar, DIN 58345 kit, hyllor och lådor. Vestfrost grundades i Esbjerg, Danmark 1963 med en vision i åtanke: Att skapa världens bästa kylskåp …